Edullisemman rengaskaupan perässä

Ne ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita huutokaupasta, ovat yleensä kiinnostuneet myös kaikenlaisista edullisista löydöistä. He ovat niin sanottuja ”tarkan markan -ihmisiä”, jotka pitävät silmänsä auki tarjousten varalta. Se onkin ihan järkevä tapa nykypäivänä. Monesti yksityisen ihmisen talous pysyy paremmin hallinnassa, kun ei osta ensimmäistä vastaantulevaa tuotetta, vaikka sille olisikin tarvetta.

Internet onkin mullistanut kaupankäynnin autojen renkaista, ulkomaanmatkoihin, kodinkoneisiin ja vakuutuksiin. Melkein minkä tahansa tuotteen saa ostettua netistä ja tilattua postin kautta itselleen. Se tulee yleensä myös halvemmaksi kuin jos ostaisi tuotteen lähimmästä kaupasta, koska välissä ei ole maahantuojaa tai yleisesti ottaen jotain toista osapuolta, jonka palkkiot nostavat tuotteen myyntihintaa.

Renkaat jokaisen tarpeen ja maun mukaan

Jokavuotinen uutinen on, että jälleen talvi yllätti autoilijat. Sen ei pitäisi tehdä niin, sillä jokainenhan tietää, että Suomessa talvi tulee ennemmin tai myöhemmin. Miksi siitä siis jaksetaan puhua?

Yksi syy siihen lienee talvirenkaat. Kukaan ei nimittäin haluaisi vaihtaa niitä liian aikaisin autoonsa, koska kuiva asfaltti kuluttaa nastoja, mikä taas käy kukkaron päälle. Olisiko siis parempi käyttää vain kitkarenkaita vai ovatko nastarenkaat sittenkin turvallisempi vaihtoehto? Molemmilla leireillä on puolestapuhujansa ja vastustajansa.

Tämä aihe herättää suuria tunteita varmasti siksi, että talvirenkaat eivät ole kovin halpoja. Jos ne olisivat, ihmiset voisivat ostaa molempia renkaita ja koittaa, kummasta pitävät enemmän. Tässäkin asiassa neuvokkaat kuluttajat tekevät taustatyötä ja selvittävät, kannattaako renkaita ostaa lähimmästä rengasliikkeestä vai saako niitä jostain halvemmalla. Esimerkiksi Nordenrengas.fi tarjoaa talvirenkaita on moneen eri lähtöön ja hintaan. Tärkeintä kuitenkin on, että jokaisella autoilijalla on autonsa alla mahdollisimman uudet ja laadukkaat renkaat.

10 Nov 2017