Huutokauppaa omalta kotisohvalta

Huutokaupolle lähteminen on oivallinen tilaisuus saada käsiinsä jos jonkinmoisia aarteita: yhdelle roinaa, toiselle aarre, niin kuin sanonta kuuluu. Huutokaupoissa on myös yleensä tarjolla sellaista tavaraa, jonka kuntoa pääsee itse arvioimaan ja sitten päättämään, mitä siitä on valmis maksamaan. Perinteisesti huutokaupan ympärille on rakennettu kokonainen päiväretki, eli huutokaupoille lähdetään vähän kauemmaskin.

Jotkut sen sijaan toivoisivat, että huutokaupoille pääsisi myös kotisohvalta: nykyinen hektinen elämäntyyli ei aina salli sitä, että vapaa viikonloppu vietetään jossain muualla kuin kotona, jossa olisi omastakin takaa puuhaa. Onneksi huutokaupoille pääsee nykyään netin välityksellä ja ostohousut voivat olla ihan vain kotiverkkarit, jos niin haluaa.

Huutokauppojen suosio on säilynyt

Internetin tulon myötä huutokauppojen luulisi vähentyneen, mutta ne ovat kuitenkin säilyttäneet suosionsa. Ja älypuhelimien tultua huutokaupat kulkevat kätevästi siellä, missä puhelinkin. Puhelimella voi suunnistaa lähimpään huutokauppaan sovellusten avulla tai sitten netissä toimivaan huutokauppaan voi osallistua puhelimella.

Toinen internetin tuoma mahdollisuus huutokaupoille on se, että niistä puhutaan somessa: esimerkiksi Aki Palsamäki on kaikkien tuntema huutokauppias. Hänen suosionsa ansiosta suomalaiset ovat edelleen kiinnostuneita huutokaupoista niin paikan päällä kuin verkossakin.

Toimiva nettiyhteys mahdollistaa melkein mitä vain

Oman älypuhelimen kamerat ja näytön resoluutio ovat avainasemassa, kun on tarkoitus käydä kauppaa netin välityksellä. Ei ole myöskään mitään tarvetta jäädä itse miettimään, riittääkö oma puhelimen netti live-yhteyteen: DNA asiakaspalvelu auttaa sinua mielellään ja selvittää, millaisilla nopeuksilla kaupoille pääsee vaikka omalta kotisohvalta ilman netin takkuilua.

Oman puhelimen nettiyhteyttä on nykyään helppo päivittää eikä se maksa montaa euroa kuukaudessa. Kun nettiyhteys pelittää, pääset takuulla kiinni parhaisiin huutokauppoihin pitkin Suomea ja haaviin saattaa jäädä vaikka minkälaisia aarteita – eikä sinun välttämättä tarvitse lähteä kotoasi yhtään mihinkään.

23 Jul 2021