Jännittävä huutokauppa voi aiheuttaa vatsavaivoja - mikä neuvoksi

Jännittäviä hetkiä huutokaupassa

Huutokauppa voi toisinaan äityä niin jännittäväksi, että hieman herkkävatsaisempi osallistuja voi jopa tulla pahoinvoivaksi jännityksen vuoksi ja saada kovia ja epämukavia vatsavaivoja. Tällöin puhutaan yleisesti jännitysvatsasta. Saatat tuntea vatsassasi kuplintaa ja vatsasi voi jopa turvota jännityksen vuoksi. Saatat myös joutua käymään vessassa tavallista useammin, mikä saattaa jopa vaikeuttaa jännittävään huutokauppaan osallistumista. Toisaalta vatsasi saattaa reagoida tulevaan jännittävään huutokauppaan myös heittäytymällä monen päivän ajaksi toimimattomaksi, mikä ei sekään tunnu kivalta ja saattaa haitata tulevan huutokaupan aikaansaamaa huumaavaa tunnetta. Jos olet odottanut huutokauppaa jo pitkään, on erityisen ikävää kärsiä jännitysvatsasta juuri ennen tätä kauan odotettua H-hetkeä. Jännitysvatsan omaava huutokauppaintoilija tarvitseekin hyviä vinkkejä olonsa helpottamiseksi!

Miten helpottaa jännitysvatsaa?

Rentoutuminen on hyvä keino helpottaa jännitysvatsasta kärsivän oloa. Toisaalta rentoutuminen voi olla haastavaa, kun mielessä siintää vain tulevan huutokaupan upeat aarteet, jotka huutaja toivoisi niin kovin voittavansa itselleen. Samalla hän saattaa kuitenkin pelätä, että näiden aarteiden hinta voi kohota huutokaupassa liian korkeaksi ja ettei hänen budjettinsa millään veny tärkeiden huutojen voittoon. Nämä ajatukset vain lisäävät jännitysvatsaisen ei-toivottua kierrettä.

Tukalissa tilanteissa Hidrasec on oivallinen vaihtoehto. Kyseessä on aikuisille suunnattu ripulilääke, jota on mahdollista käyttää myös muuta hoitoa täydentävänä hoitokeinona. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, ettei valmistetta saa käyttää yli seitsemää vuorokautta ja elleivät oireet ala helpottaa viimeistään kolmen vuorokauden kuluttua valmisteen käytön aloittamisesta, on tarpeen ottaa yhteys lääkäriin. Tuotteen käyttöohjeisiin kannattaa tutustua huolellisesti ja tuotteen sopivuus omaan käyttöön kannattaa varmistaa huolellisesti etukäteen. Tuotetta ei suositella käytettäväksi esimerkiksi imetyksen taikka raskauden aikana, eikä edes silloin, jos sinulla on raskausepäily.

2 Jun 2021